meta expr:content='data:blog.pageTitle' property='og:title'/>
Login

advertising

Doctor blogger

Κρεμάλα (Game for your blog)

Score :
Λάθη (6):

Κρεμάλα (Game for your blog)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Εναλασσόμενες αναρτήσεις (Random)


Θα θέλατε να έχετε στην πλαϊνή σας μπάρα ένα Widget που σε κάθε άνοιγμα της σελίδας, να δείχνει κάθε φορά τίτλους απο διαφορετικές σας αναρτήσεις;
Κάθε φορά δηλαδή που θα ανανεώνεται η πρώτη σελίδα του blog σας, οι αναρτήσεις που θα φαίνονται σ' αυτό το widget (σαν τίτλοι), θα αλάζουν αυτόματα, και που σημαίνει πως, αυτό το widget θα δείχνει πάντα διαφορετικές αναρτήσεις, του δικού σας blog, με ξεχωριστή πάντοτε σειρά. Το widget θα επιλέγει τις αναρτήσεις μπερδεμένα, απο όλο το blog, και δεν θα ξέρει ούτε το ίδιο, απο πού θα πάρει τις επόμενες και ποιές θα δείξει κατόπιν. Έψαξα να το βρώ, μετά απο την επιθυμία που εξέφρασε ένας φίλος μας, και που χρειαζόταν κάτι παρόμοιο, για να δείχνει διαφορετικές αναρτήσεις του κάθε φορά με φωτογραφίες.
Σίγουρα δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελε, μα επειδή αυτό που ήθελε δεν γίνεται στην Blogger απο όσο γνωρίζω, πιστεύω πως η σημερινή λύση θα τον ικανοποιήσει.



Πάμε να δούμε πως γίνεται. (Α! και για κάτι "ανώνυμα σιχάματα", την ανάρτηση την βρήκα και την μετάφρασα απο κάποια σελίδα στα Αγγλικά. Όποιος ενδιαφέρεται, ας δεί απο ποιά σελίδα μέσα απο τον κώδικα η κάνοντας Search, δεν θέλει και τρελές γνώσεις).


1. Συνδεθείτε με τον Πανόπτη σας, και πηγαίνετε στην "Διάταξη"
2. Πατήστε "Προσθήκη gadget" και επιλέξτε "HTML/JavaScript"
3. Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολήστε τον στο κενό πλαίσιο.




Σε μένα (τέρμα κάτω στην δεξιά στήλη) δείχνει τους τίτλους απο 3 -διαφορετικές πάντοτε- αναρτήσεις σε κάθε ανανέωση του Blog. Δοκιμάστε το.


Και δυό εικόνες σαν επιδόρπιο, που ψιλοεπεξεργάστηκα, για να χαμογελάσετε..http://nikos63.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου