meta expr:content='data:blog.pageTitle' property='og:title'/>
Login

advertising

Doctor blogger

Κρεμάλα (Game for your blog)

Score :
Λάθη (6):

Κρεμάλα (Game for your blog)

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πώς να προσθέσετε Alert πλαίσιο μηνύματος

Πώς να προσθέσετε Alert πλαίσιο μηνύματος για να σας blogger
alert'alert κουτί, το μήνυμα, blogger
Αυτή η συμβουλή είναι χρήσιμο για τους bloggers, μπορείτε να εμφανίσετε νέο πλαίσιο μηνύματος για να το site σας όταν επισκέπτης ήρθε σας site.Using αυτό, μπορούμε να δώσουμε ιδιαίτερη announcement.Most σημαντικό είναι Αν ο

επισκέπτης κάντε κλικ στο "OK" μπορεί να μην επισκέπτονται την site.If εμείς, μπορεί να τον ανακατευθύνει σε κάποιο άλλο gadget site.This θα ήταν χρήσιμη κάποια στιγμή. (δεν σημαίνει ότι κάθε φορά). Thats γιατί συμμερίζομαι με you.You να το δοκιμάσετε. 1 . Συνδεθείτε στο Blogger λογαριασμό σας και πηγαίνετε νασχεδιάσουν >> Element Page 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη gadget και επιλέξτε "HTML / Javascript ' 3.Επικόλληση κάτω από ένα από τα παρακάτω κωδικό.


    confirm('Are you sure you want to  continue?');
    if  (confirm('Are you sure you want  to continue?')) {
     window.location =  "http://www.bloggertrix.com/";
    }
    else  {
     window.location =  "http://www.google.com/";
    }
    </script>
Αντικαταστήστε με μπλε χρώμα ως κείμενο, όπως σας . * Αντικαταστήστε κόκκινο χρώμα με URL, τι θέλετε να ανακατευθύνετε ιστοσελίδα, εάν κάνετε κλικ στο κουμπί OK χρήστη * Αντικαταστήστε πράσινο χρώμα με URL, τι θέλετε να ανακατευθύνετε ιστοσελίδα Εάν ο χρήστης κάνει κλικ ακύρωση 4. Αποθήκευση HTML / Javascript . you γίνονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου