meta expr:content='data:blog.pageTitle' property='og:title'/>
Login

advertising

Doctor blogger

Κρεμάλα (Game for your blog)

Score :
Λάθη (6):

Κρεμάλα (Game for your blog)

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πως φτιάχνω το δικό μου blog

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας παρουσιάσει με απλά λόγια το πόσο εύκολο και οικονομικό είναι να φτιάξετε το δικό σας blog. Όλες οι υπηρεσίες και οι πλατφόρμες που αναφέρω έχουν πολύ καλά communities και forum που θα λύσουν όλες τις απορίες σας.
www.blogger.com Για να φτιάξετε το δικό σας blog πρέπει να έχετε google account. Προτέινω να δημιουργήσετε ένα καινούργιο λογαριασμό που θα χρησιμεύει αποκλειστικά για το blog σας. Για να το κάνετε αυτό πατήστε το πορτοκαλί κουμπί και
ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Η επόμενη οθόνη χρησιμεύει για λόγους ασφαλείας όπου η Google σας ζητάει το κινητό σας τηλέφωνο ώστε να σας στείλει ένα κωδικό ασφαλείας.  Στη συνέχεια θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα όνομα για το blog σας. Αυτό το βήμα θα χρειατεί αρκετή ώρα καθώς τα περισσότερα ονόματα θα διαπιστώσετε ότι είναι κατοχυρωμένα. Προτιμήστε ένα σχετικά μικρό και ευανάγνωστο όνομα με εύκολη ορθογραφία. Προσέξτε ο τίτλος και το url του blog να είναι τα ίδια. Δε θέλετε να μπερδεύονται αυτοί που θέλουν να σας βρουν.  Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα σχέδιο για το blog σας. Αυτή η κίνηση είναι αναστρέψιμη οπότε μην ανησυχείτε αν δε σας αρέσει το πρότυπο που θα επιλέξετε γιατί μπορείτε πολύ εύκολα να το αλλάξετε στη συνέχεια. Το blog σας είναι πλέον έτοιμο και μπορείτε να κάνετε το πρώτο σας post. Πλέον όταν συνδέεστε το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε θα είναι ο πίνακας ελέγχου του blog σας. Στη ουσία εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα, τις ρυθμίσεις του blog, την εμφάνιση, τα σχόλια και να κάνετε ή να προγραμματίσετε το επόμενο post. Πατώντας new post κάνουμε την πρώτη μας δημοσίευση ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου